| Pomoč Gostom | |
|
+3tyra banks* Vico Paz bebe-Pink 7 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Gost Gost
| Naslov sporočila: Pomoč Gostom Tor Maj 19, 2009 7:58 pm | |
| Tukaj lahko vsak gost na forumu vpraša za pomoč... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Gostom Tor Avg 04, 2009 4:54 pm | |
| tu je predstavitev našega foruma. nekaj stvari kaj lahko na našem foumu počnete 1. So slavne osebe če se prijaviš za slavno osebo začneš komaj spoznavati forum ker imajo privilegije ki so ogromni. Dodali smo tudi novo temo razprodaja slavnih oseb v kateri so še vse proste slavne osebe da vam olajšamo delo. to lahko najdete v podforumu PRIJAVA. 2. Šola je tudi ena izmed glavnih stvari na forumu. V šoli je vč tem ki se jih lahko učite, vsa so v zvezi z slavnimi-modi ali lepoti tako da pohiti in se prijavi to najdeš v podforumu ŠOLA. 3. Šola za čarovnice je posebnost ki je povzeta po Wizards of waverly place v kateri se učimo vseh urokov. To najdeš v podforumu ŠOLA ZA ČAROVNICE. 4.V agencijo se lahko prijaviš v več različnih tem v agenciji boš delala naloge in dobivala plačo vsakega 9. v mesecu 500€. To najdeš v podforumu AGENCIJA. 5. Glasbena založba je agencija za vse talentirane glasbenike na forumu. V njem se boš učila o glasbi delala naloge in še kaj... To najdeš v podforumu GLASBENA ZALOŽBA. 6. Novost je tudi pet shop v katerem lahko kupite svojega hišnega ljubljenčka in vse pripomočke za njega. 7. Trgovine: tukaj lahko kopujete ali pa si naredite svojo trgovino. 8. Hoteli so še ena novost na forumu v katerem lahko slavne osebe popolno uživajo lahko se prijaviš v hotel in uživaš na počitnicah ali pa si ustvariš svojega. 9. Hiše so še ena ugodnost slavnih oseb, lahko imaš svojo hišo in obiskuješ prijatelje. 10. Delo: Na forumu se lahko tudi zaposliš in zaslužiš denar. 11. V laboratoriju odkrivamo nove stvari za naš forum in za celoten svet tako da si vabljena da se nam pridružiš. 12. Novost je tudi videoteka v kateri bodo filmi, serije in videospoti. 13. Na forumu je tudi gledališče ki je začelo obratovati in začelo načrtovati prvo predstavo tako da se hitro prijavi med igralce. 14. Novost je tudi azil v katerem je veterinarska postaja, vrtec za male živali in mala šola za živali vse za naše male ljubljenčke. 15. Imamo pa tudi modne kreatorke ki potrebujejo svoje modele prijavi se za modela pod temo avdicija in mogoče boš ti tista srečka ki bo imala svojo osebno stilistko. No še nekaj ko se prijaviš za slavno osebo dobiš bančni račun ( z 500€ ) in garderobo v katero se lepijo slike vsega kar kupiš. No če imaš še vedno težave mi piši ( jes sem princess ) No upam da vam bo to pomagalo in da boste začeli sodelovati na forumu. res plissssssssssss no uživajte |
|
| |
Jessica Gost
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Gostom Čet Avg 13, 2009 3:41 pm | |
| hejj* js sm na tem forumu drugač Jessica Alba ... ampak me noče upisat weč...a mi lhko Princess poveš geslo al pa na ker mail sm se prjaula...ker noče nč od tega .:S |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Gostom Čet Avg 13, 2009 10:29 pm | |
| Probaj zdaj ko je konec prenove če bo šlo drugače pa povej ti bom napisala geslo al pa ti ga bom spremenila pa sporočila okey??? |
|
| |
bebe-Pink Učim se
Število prispevkov : 68
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Gostom Pet Avg 14, 2009 12:42 am | |
| Ni se mogla prijavt niti registrirat zaradi prenovo...ko imamo prenova samo zapremo forum in ne morete pridt notr. | |
|
| |
Jessica Gost
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Gostom Čet Avg 20, 2009 10:10 am | |
| noče...a mi lhko spremeniš pa tuki poweš p pol spet spremeniš pa na zs pošlš? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Gostom Čet Avg 20, 2009 2:07 pm | |
| napiši pozabila sem geslo pa ti bo geslo poslalo |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Gostom Čet Avg 20, 2009 2:10 pm | |
| nwm kaj tebi ne dela mene takoj prijavi na tvojo stran |
|
| |
Vico Paz Učim se
Število prispevkov : 79 Age : 29
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Gostom Pet Avg 21, 2009 9:16 am | |
| amm... jaz sem že dva članka napisala: - christina a. - madonna pa nisem za dobenega plače doblaa... al sem jo pa nič ne piše? Hvala za odgovor..... Pa oprostite če gnjavim | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Gostom Pet Avg 21, 2009 1:25 pm | |
| ni princess jaz pa neve koliko so vaše plače |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Gostom Ned Avg 23, 2009 11:33 am | |
| kake plače za v revijo uradno če je za to plače pridejo isto ko za agencijo pa vse 9. pa so okoli 200€ odvisno kolko pišeš |
|
| |
tyra banks* Odličnjak
Število prispevkov : 164 Age : 29
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Gostom Tor Okt 06, 2009 3:56 pm | |
| hej jst si ne znam slike za avatar zamenjat sej sta mi dul pa ucker vredu sam bi mela rada od anahi mi poveš kak plis??? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Gostom Tor Okt 06, 2009 4:15 pm | |
| idi v tvoj profil pa tvoja podopa pa tam stisni ko maš okvirške pa ti v njem piše odpri datoteko pa izberi novo sliko |
|
| |
Doutzen Kroes Admin
Število prispevkov : 1318 Age : 28 Kraj : kočevje
| |
| |
jpjp Gost
| Naslov sporočila: nfdik Ned Okt 11, 2009 11:02 am | |
| |
|
| |
jpjp Gost
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Gostom Ned Okt 11, 2009 11:05 am | |
| aia pa registrirana sm ko Nicole Scherzinger.......pred prenovo sm bla registrirana pa prjaulala sm se akmot sam poi po prenou mi pa napiše da sm neki narobe napisala, ampak sm full počs pisala nick pa geslo sam me sploh noče prjautt...helppp!!!
P.S.: sorri za spamm |
|
| |
Doutzen Kroes Admin
Število prispevkov : 1318 Age : 28 Kraj : kočevje
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Gostom Ned Okt 11, 2009 11:17 am | |
| res no nevem kaj je to čaki mal | |
|
| |
jpjp Gost
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Gostom Ned Okt 11, 2009 11:32 am | |
| ja js tud nvemm...kr noče me upisat |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Gostom Ned Okt 11, 2009 11:41 am | |
| |
|
| |
jpjp Gost
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Gostom Ned Okt 11, 2009 11:44 am | |
| sm probala zdej šeenkratt ampak me noče upisatt.....kva nej nardimm?? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Gostom Ned Okt 11, 2009 11:45 am | |
| - jpjp je napisal/a:
- sm probala zdej šeenkratt ampak me noče upisatt.....kva nej nardimm??
čaki ti bom jaz geslo spremenila |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Gostom Ned Okt 11, 2009 11:46 am | |
| - jpjp je napisal/a:
- sm probala zdej šeenkratt ampak me noče upisatt.....kva nej nardimm??
probaj zaj ime nichole pa tak kot maš geslo anjika |
|
| |
Nicole Scherzinger Učim se
Število prispevkov : 55
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Gostom Ned Okt 11, 2009 11:58 am | |
| okii...zdej sm se pa loh prjaulaa....hualaa | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Gostom Ned Okt 11, 2009 11:58 am | |
| - Nicole Scherzinger je napisal/a:
- okii...zdej sm se pa loh prjaulaa....hualaa
nb |
|
| |
Louis Vu Gost
| Naslov sporočila: Re: pomoč gostom Sre Okt 28, 2009 5:31 pm | |
| mne tui noče prjawt sm geslo pozabla xD kot slavna oseba sm bla Louis Vuitton* pa moi mail je cokolinoo@gmail.compa če mi lahko tja pošlete law u alll <3 |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Gostom | |
| |
|
| |
| Pomoč Gostom | |
|