Megan Fox Šolar
Število prispevkov : 144 Age : 28 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Jeaninino življenje Pon Okt 11, 2010 5:52 pm | |
| Jeaninino življenje Najprej bi rada povedala da zgodbo pišem skupaj z Angelino.Jolie, ker imava skupaj zelo dobre ideje in sva tudi BFF.Ona bo napisala 1.poglavje jaz 2. ... Komentarji so zaželeni(tudi kritike) | |
|
Angelina.Jolie Admin
Število prispevkov : 215 Age : 28
| Naslov sporočila: Re: Jeaninino življenje Pon Okt 11, 2010 6:08 pm | |
| Uvod
No, moje ime je Jeanine. Imam mamo, vedar nikoli nisem imela očeta. Imam dolge ravne rjave lase in rjave oči. Rada nakupujem. Moje življenje je bilo prava mora. Moja mama se nikoli ni zmenila zame. Tako se tudi jaz nisem zanjo. Vendar takrat še nisem vedela, da tudi moja mama, tako kot jaz, potrebuje pomoč. | |
|
Angelina.Jolie Admin
| Naslov sporočila: Re: Jeaninino življenje Sre Okt 20, 2010 6:42 pm | |
| 1.POGLAVJE Vedno sem imela rada modne stvari;cool cunje,rute zapestnice,sončna očala,elastike,verižice,čevlje... Po nakupih sem vedno hodila z svojima prijateljicama; Alex in Amy. No, prav zdaj se pripravljamo za v shopping.
Na ulici je gneča in komaj se prebijamo skozi. Ko prispemo v nakupovalni center, ugotovim, da nimam denarja. Tudi Alex in Amy ga nimata. Prekleto! Tokrat pa je Alex tista, ki se domisli zelo dobre ideje:"Poslušajta česa sem se domislila! Lahko bi si v trgovini nagledali tiste čevlje pa kej si želimo, pozneje pa bi to ukradle!" "Kul"
Tako sem začela krasti. In postajati vse bolj zasvojena z modo. Ko se je nakupovalni center zapiral, nisem želela domov k materi. Sovražila sem jo, ker se ni nikoli zmenila zame in niti centa žepnine mi ni dajala, ker je vse zapila! Moj oče ji je pošiljal denar zame, vendar ga je vedno uporabila zase. Doma sem spala le malokrat,saj sem velikokrat prespala pri Amy ali Alex. Obema sem zaupala.
Tu je pa nekaj kar sem ukradla v trgovini: | |
|
Megan Fox Šolar
Število prispevkov : 144 Age : 28 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Jeaninino življenje Pet Okt 22, 2010 4:16 pm | |
| 2.poglavje Niso nas zasačili. Vsaj danes ne. Ponosna sem! Svoje delo opravljamo kot profesionalke. Mislim da bomo začele te stvari tudi prodajati. Moja in od vseh modna obsedenost je iz dneva v dan večja. Moji bestici Alex in Amy jutri dobita žepnino.Komaj čakam. In še nekaj sledi. Novica dneva: Tega denarja ne bomo porabile za cunje in te zadeve. Tudi za starke ne bomo šparale. O ne. Ta denar bomo v našem velikem mestnem pubu zapile. Rada imam stanje pijanosti. Tam ni skrbi. Moja mama zadnje čase več kot očitno doživlja živčni zlom prve faze. Dere se in kaže znake opitosti. Čakaj malo... ...OPITOSTI??????? Oh my god!!!!! Jasno mi je! Kaj bom zdaj? Kaj če mama izgubi prvico starševstva???? JOOOOOOOOJ!!!!!!!!!!!!!! Stara sem 17 let!!!!!! Kaj zdaj?Tole se sklada s tem: In to s tem: | |
|
Angelina.Jolie Admin
| Naslov sporočila: Re: Jeaninino življenje Pon Okt 25, 2010 7:56 am | |
| 3.POGLAVJE
Upam da se ne bo razvedlo , da je moja mama pijanka. Zdaj nanjo gledam čisto drugače. Odločila sem se, da bom enkrat "po pomoti" ostala doma, da izvem več o tem kar dela moja mama. Ugotovila sem, da mame v času mojega pouka sploh ni doma. Ko sem ji sledila, je hodila proti baru za moške. Pomislila sem, da je mogoče prostitutka. Ne to ne more biti res. Oh, saj ni. TAkoj je prišla nazaj ven. Vendar... O MY GOD! ...PRIŠLA JE Z MOŠKIM!!!!!!!! | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Jeaninino življenje | |
| |
|